Πάτρα: Γερή μπάζα για «ποντικούς» που διέρρηξαν διαμέρισμα - Στις €150.000 η λεία

Πάτρα: Γερή μπάζα για «ποντικούς» που διέρρηξαν διαμέρισμα - Στις €150.000 η λεία

Το «δίδυμο» φαίνεται ότι έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Ασφάλεια Πάτρας, καθώς έχουν διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο πολλά διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή

c25b68610c25d2d46537cc2560e5aaf3
Ήξεραν πού να χτυπήσουν και τι θα έβρισκαν οι άγνωστοι «ποντικοί» που διέρρηξαν το διαμέρισμα γνωστής οικογένειας της Πάτρας στον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και έφυγαν αθέατοι με τις τσέπες γεμάτες τιμαλφή.

Οι δράστες ήταν δυο άνδρες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ένας γείτονας που ένας σωματώδης και ένας μικρόσωμος, σύμφωνα με την μαρτυρία του ενοίκου του πέμπτου ορόφου που τους είδε να βγαίνουν από την πολυκατοικία και τους καταδίωξε, αλλά κατάφεραν να του ξεφύγουν και δεν εντοπίστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών.

Προηγουμένως, οι δυο διαρρήκτες είχαν εκμεταλλευτεί την απουσία των ενοίκων του διαμερίσματος, είχαν παραβιάσει την πόρτα και είχαν αρπάξει κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 150.000 ευρώ! Το «δίδυμο» φαίνεται ότι έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Ασφάλεια Πάτρας, καθώς έχουν διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο πολλά διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης