Σέρρες: Ανήλικες διέρρηξαν το σπίτι 50χρονης

Σέρρες: Ανήλικες διέρρηξαν το σπίτι 50χρονης

Ερευνάται αν είχαν διαρρήξει και άλλα σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν 

peripoliko__1_
Μια εβδομάδα χρειάστηκε για να εξιχνιαστεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Εμμανουήλ Παππά η διάρρηξη που είχε γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στη μονοκατοικία μιας 50χρονης σε περιοχή των Σερρών και να ταυτοποιηθούν οι ανήλικες δράστιδες.

Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια της προανάκρισης, εξακριβώθηκε ότι αυτές που διέρρηξαν μέρα- μεσημέρι την είσοδο του σπιτιού και άρπαξαν από το εσωτερικό του διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, ήταν δύο 17χρονες Ελληνίδες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ ερευνάται αν είχαν ξαφρίσει και άλλα σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν.

Αναζητούνται διαρρήκτες στο Αγρίνιο 

Την ίδια ώρα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Αγρινίου για τον εντοπισμό των διαρρηκτών που εισέβαλαν σε δυο σπίτια στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δράστες, που ήταν δύο ή τρεις, εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόωρη απουσία των ιδιοκτητών και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 20.000 ευρώ από το ένα σπίτι, ενώ από το δεύτερο δεν έγινε γνωστό τι έκλεψαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης