Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Καβάλα: Σκάβουν στο προαύλιο αντιπροσωπείας για να βρουν 4,2 εκατ. ευρώ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Καβάλα: Σκάβουν στο προαύλιο αντιπροσωπείας για να βρουν 4,2 εκατ. ευρώ

Η Αστυνομία σκάβει στο προαύλιο για να βρει τα 4,2 εκατ. ευρώ που είχαν πάρει οι ληστές με τις μάσκες από ιδιοκτήτη εταιρείας security τον Ιανουάριο - Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ένας στρατιωτικός σάκος με 500.000 ευρώ και ότι έχει ήδη συλληφθεί ο ιδιοκτήτης

e423f1767e6900ac8b6b347d179356ba_XL
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εξελίσσεται από το πρωί της Πέμπτης στα Αμισιανά της Καβάλας, με τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας να έχουν μπει σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, την οποία έχουν κάνει «φύλλο και φτερό», ενώ έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συλλέγουν εδώ και μήνες στοιχεία, μέχρι να φτάσουν στη μεγάλη και αιφνιδιαστική επιχείρηση, ενώ συνέλαβαν τόσο τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας όσο και άλλα -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- άτομα.

Με ποια υπόθεση σχετίζεται η επιχείρηση της Αστυνομίας;

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, η αστυνομική επιχείρηση φαίνεται ότι συνδέεται με τους ληστές με τις μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου, όταν οι δράστες τον Ιανουάριο του 2019 εισέβαλαν στο σπίτι ιδιοκτήτη εταιρείας security και υπό την απειλή όπλου και με την πρόφαση πως έχουν απαγάγει την κόρη του, τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του στον Αμυγδαλεώνα. Εκείνος πίστεψε πως το 5χρονο παιδί του κινδύνευε και αποφάσισε να συνεργαστεί. Εκεί, τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ’ όπου απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 4,2 εκ. ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν.

Σκάβουν με σκαπτικό μηχάνημα στο προαύλιο της αντιπροσωπείας

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι αναζητούν τα χρήματα από την προαναφερθείσα υπόθεση. Μάλιστα, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, με σκαπτικό μηχάνημα όργωσαν στην κυριολεξία τον προαύλιο χώρο της αντιπροσωπείας και σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν ένα στρατιωτικό λουκάνικο με περίπου 500.000 ευρώ, ενώ αναζητούν και τα υπόλοιπα χρήματα, με την επιχείρηση να συνεχίζεται και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, καθώς δεν έχει σκαφτεί όλος ο χώρος τον οποίο «τσέκαραν» οι αστυνομικοί.

amisiana-astynomia-03


Κλείσιμο
Παράλληλα, η αντιπροσωπεία θα φυλάσσεται όλο το βράδυ από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πάντως δεν έχει ξετυλιχθεί ακόμα όλο το κουβάρι της υπόθεσης, με την Αστυνομία να αναζητά -κάτω από άκρα μυστικότητα- και άλλα πρόσωπα, πέρα από τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πηγή: kavalapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης