Καβάλα: Μυστήριο με τη ληστεία «μαμούθ των 4,2 εκατ. ευρώ

Καβάλα: Μυστήριο με τη ληστεία «μαμούθ των 4,2 εκατ. ευρώ

Οι ληστές φορούσαν αποκριάτικες μάσκες με τα πρόσωπα Παπανδρέου και Καραμανλή - Αδιευκρίνιστος ο αριθμός των ληστών - Το μυστήριο της διαφυγής τους με αυτοκίνητο του επιχειρηματία

4668565
Πολλές περίεργες παραμέτρους έχει η μυστηριώδης ληστεία των 4.200.000 ευρώ που έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σεκιούριτι στην Καβάλα το βράδυ της Παρασκευής, από ενόπλους που φορούσαν αποκριάτικες μάσκες με τα πρόσωπα του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου!

Το πρώτο ερώτημα στο οποίο αναζητούν απάντηση οι άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούν κάτω από απόλυτη μυστικότητα την υπόθεση, είναι γιατί ο 43χρονος διευθυντής της εταιρείας δεν έχει διευκρινίσει αν οι δράστες που του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του ήταν δύο ή τρεις. Το δεύτερο είναι για ποιο λόγο άρπαξαν 4.200.000 ευρώ όταν εκείνος τους άνοιξε το κεντρικό χρηματοκιβώτιο πιστεύοντας ότι κρατούν όμηρο την 5χρονη κόρη του, αλλά άφησαν πίσω τους... 100.000 ευρώ!

Ένα ακόμη ερώτημα αφορά την διαφυγή των δραστών με το Ι.Χ. μάρκας AUDI του επιχειρηματία, το οποίο εγκατέλειψαν στην παλιά εθνική οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης στο ύψος της Σαρακήνας, χωρίς να το πυρπολήσουν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, όπως συμβαίνει συνήθως.

Τέλος, πώς γνώριζαν οι κακοποιοί ότι ο 43χρονος είχε παραλάβει τα χρήματα την περασμένη Παρασκευή με σκοπό να τα καταθέσει στις τράπεζες τη Δευτέρα, αλλά και ότι είναι διαζευγμένος και η κορούλα του ζει με τη μητέρα της, άρα δεν θα μπορούσε να γνωρίζει εκείνη τη στιγμή αν έλεγαν αλήθεια ότι την απήγαγαν.

Απορίες που δεν έχουν λυθεί ακόμη, αφορούν και τα πρωτόκολλα ασφαλείας βάσει των οποίων ξεκλειδώνει το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας στο οποίο φυλάσσονται μεγάλα ποσά, καθώς δεν έχει εξηγηθεί αν ένας και μόνο άνθρωπος -έστω και διευθυντής- μπορούσε να το ανοίξει με κωδικούς, ούτε αν το ποσό που βρισκόταν μέσα ήταν μεγαλύτερο απ' ό,τι ορίζει το πρωτόκολλο ότι καλύπτουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης