Αλβανία: Ο Εντι Ράμα παρασημοφόρησε την αποστολή της ΕΜΑΚ

544-3-744x489

Το πρωθυπουργικό Χρυσό Μετάλλιο παρέλαβε η Ελληνίδα πρέσβης στα Τίρανα Σοφία Φιλιππίδου

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα σε μια νέα προσπάθεια ευαισθητοποίησης των ξένων χωρών για οικονομική συμπαράσταση με στόχο την επούλωση των ζημιών από τον φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου, κάλεσε χθες σε συνάντηση, για δεύτερη φορά εντός δέκα ημερών, το διπλωματικό σώμα διαπιστευμένο στα Τίρανα. Αυτή τη φορά για να παρασημοφορήσει με το πρωθυπουργικό Χρυσό Μετάλλιο για Επαγγελματική Καταξίωση τα σωστικά συνεργεία που έλαβαν μέρος για τη διάσωση των εγκλωβισμένων στα ερείπια των κτιρίων από τον σεισμό.

Η Ελληνίδα πρέσβης στα Τίρανα κα Σοφία Φιλιππίδου παραλαμβάνοντας το μετάλλιο για την ελληνική αποστολή ΕΜΑΚ, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και εξέφρασε την εμπιστοσύνη ότι η Αλβανία θα ξεπεράσει σύντομα τις συνέπειας του σεισμού.

Επίσης, μετά την ανακοίνωση του Αλβανού πρωθυπουργού ότι από χθες δεν υπάρχουν πλέον άστεγοι σε μαζικούς καταυλισμούς, αύριο αναχωρούν από την Αλβανία και τα δύο ελληνικά στρατιωτικά μαγειρεία, τα οποία επί δέκα ημέρες προσέφερναν 300 μερίδες φαγητού ανά γεύμα σε σεισμόπληχτους πρώτα στο Δυρράχιο και μετά στη Μάνζα, λίγο έξω από τα Τίρανα.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Ότι βλακεία διαβάζεις εδώ ....

Δεν υπάρχει πουθενά 😂. Σχόλια του τύπου ότι να’ναι. Wow 😯

μουτ

φαρεν

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ...

..αύριο απαιτήσεις για Μεγάλη Αλβανία και Τσαμουριά. Ο Αλβανός είναι μπαμπέσης (αλβανική λέξη), και φίδι κολοβό

@

Ειναι επισης γνωστο οτι ειναι ο ιδιος ναρκωμανης και εμπορος ναρκωτικων.

Χαρης

Έπρεπε εδώ κ χρονια να έχουμε καλές σχέσεις αλλά έχουν πέσει στην λάθος αγκαλιά της Τουρκίας ! Το συμφέρον τους είναι να είμαστε εμείς φίλοι. Εδώ ζουνε εδώ είναι το συμφέρον το δικό τους κ των οικογενειών τους αν ερθει η στιγμή της αντιπαράθεσης με τους γείτονες εξ ανατολας κ εκείνοι θα έχουν πρόβλημα .

Καθήκον μας

Καθήκον κάθε Έλληνα να βοηθάει όπου υπάρχει ανάγκη, χριστιανοί ορθόδοξοι είμαστε. Τώρα όσων αφορά αλβανούς εγκληματίες βιαστές πρεζεμποροι κτλ, αυτοι τα έχουν βρει με τους ομογαλακτους τους συριζαιους.

Λάθος κανεις

Ο Αλβανός σήμερα σε παρασημοφορεί για να σε κοροϊδέψει, αύριο θα σε φτύνει πάλι. Οι Αλβανοί δεν είναι χριστιανοί αλλά μουσουλμάνοι το 67%

@ 21:47 μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κώλοι

Ότι να’ναι .....ΑΠΛΑ !!!!

Κλάιν Μάιν

ε γιατί όχι, τσάμπα είναι, ας του δώσει και καμιά φυτεία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης