Απίστευτη κομπίνα στα Χανιά: Γυναίκα έστησε «μαϊμού οικογένεια» και εξαπατούσε κόσμο

Απίστευτη κομπίνα στα Χανιά: Γυναίκα έστησε «μαϊμού οικογένεια» και εξαπατούσε κόσμο

Μία γυναίκα πήρε φωτογραφίες άσχετων παιδιών και έφτιαξε «οικογένεια» μαζί με τη γιαγιά τους - Κατάφερε να αποσπάσει χρηματικά ποσά από συμπολίτες της

astynomia_1
Μέχρι και λαχειοφόρο για να σταματήσουν τα παιδιά να ζουν με... ζαχαρόνερο είχε στήσει μια επιτήδεια γυναίκα από τα Χανιά που εκμεταλλευόταν την αλληλεγγύη των πολιτών σε ανθρώπους με πρόβλημα επιβίωσης για να τους αποσπά χρήματα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η γυναίκα, 38 ετών, έδειχνε φωτογραφίες τριών ανηλίκων παιδιών, 17, 10 και 2 ετών καθώς και τη γιαγιά τους, και έπαιρνε χρήματα για λογαριασμό τους από ανθρώπους που είχαν την πρόθεση να βοηθήσουν.

Η απάτη ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν ορισμένοι από τους πολίτες που βοήθησαν οικονομικά τη συγκεκριμένη «οικογένεια», είδαν φωτογραφίες των παιδιών σε διάφορα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η 38χρονη είχε παρουσιάσει συγγενικό της πρόσωπο, ως την γιαγιά των τριών ανήλικων παιδιών, Τα παιδιά φυσικά δεν γνώριζαν τα περί «οικογένειας» μεταξύ τους, αλλά ούτε και οι δικοί τους άνθρωποι γνώριζαν ότι ήταν μέλη άπορης -και διαφορετικής- οικογένειας.

Η γυναίκα είχε στήσει και λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση της «γιαγιάς και των εγγονών της» που σύμφωνα με την φερόμενη ως «εγκέφαλο» της απάτης ζούσαν με… ζαχαρόνερο!

Μετά από καταγγελίες, η Αστυνομία συνέλαβε τη Χανιώτισσα, οδηγώντας την στο αυτόφωρο. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης