Τραγωδία στο Ίλιον: «Τον πλάκωσε το στρώμα, δεν πρόλαβα...» λέει η μητέρα του 2,5 ετών αγοριού

Τραγωδία στο Ίλιον: «Τον πλάκωσε το στρώμα, δεν πρόλαβα...» λέει η μητέρα του 2,5 ετών αγοριού

«Δεν έρχεται το παιδάκι μου πίσω» λέει με σπασμένη φωνή η μητέρα του μικρού αγοριού - Σε βάρος των γονέων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια

ilion20
Παρόμοια με την περιγραφή του πατέρα του 2,5 ετών αγοριού που έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι του στο Ίλιον είναι τα όσα είπε η μητέρα του μικρού παιδιού για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Με φωνή που «σπάει» η μητέρα μίλησε στον ΑΝΤ1 κάνοντας λόγο για «ατύχημα» και λέγοντας για το μικρό αγόρι ότι «τον πλάκωσε το στρώμα και τον πλάκωσε αυτό το πράγμα και δεν τον πρόλαβα μέσα στη νύχτα».

Οι γονείς του παιδιού μετά τις καταθέσεις τους αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου σχηματίστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων.

Ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης, ζήτησε, επίσης, και διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι στο οποίο έχασε το αγόρι τη ζωή του.

Παράλληλα όλοι περιμένουν την έκθεση του ιατροδικαστή ελπίζοντας ότι ίσως να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση.


Κλείσιμο


Η συγκλονιστική περιγραφή της μητέρας του αγοριού

«Κάναμε δουλειές χθες (σ.σ. την Κυριακή) το πρωί και ο μικρός... είναι ένα κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο. Είχαμε βγάλει λοιπόν τα ρούχα τα χειμωνιάτικα, βάλαμε μέσα τα καλοκαιρινά μας και ο μικρούλης πήγαινε και μου κρυβόταν και μου έκανε "κου-κου-τα μαμά" και παίζαμε.

Και το βράδυ άφησα λίγο ανοιχτά εκεί το κρεβατάκι να πάρει αέρα και ήταν λίγος ο χώρος, ίσα δηλαδή που χώρεσε και πέρασε αυτός μέσα. Πήγαμε και κοιμηθήκαμε, ξαπλώσαμε κατά τις 19:30 γιατί είναι μωρό, κοιμάται νωρίς, και με πήρε κι εμένα ο ύπνος μαζί του γιατί ξυπάνω από τις 4 το πρωί λόγω του μωρού για να το ταΐσω.

Έχουμε δύο παιδάκια, αυτός ήταν 2,5 και το μωρό είναι 15 μηνών και όπως καταλαβαίνεις το μικρούλι ξυπνάει ακόμα τη νύχτα. Κάθε μέρα λοιπόν ξυπνάω 4 η ώρα τη νύχτα, μετά ξύπναγε ο μεγάλος και συνεχίζαμε. Οπότε γύρω στις 19:30 ήμασταν έτοιμοι για ύπνο. Ξάπλωσα κι εγώ δίπλα του, ξαπλώσαμε και κοιμηθήκαμε με το μωράκι μου.

Το πήρα αγκαλίτσα, κοιμηθήκαμε και κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε μέσα και πήγε εκεί πέρα από κάτω για να παίξει και τράβηξε και τον ιμάντα και τον πλάκωσε το στρώμα και τον πλάκωσε αυτό το πράγμα και δεν τον πρόλαβα μέσα στη νύχτα, δεν τον πρόλαβα, 5 η ώρα τον είδα. Στις 5 το είδα το παιδί. Ατύχημα ήταν το παιδί μου... δεν έρχεται το παιδάκι μου πίσω».

Ο πατέρας του παιδιού, όπως ο ίδιος είπε στο protothema.gr, είχε αφήσει σηκωμένο τον μηχανισμό προκειμένου να διευκολύνει τη μητέρα να τακτοποιήσει πράγματα στον αποθηκευτικό χώρο, αφού η ίδια είχε πρόβλημα με το χέρι της και δεν μπορούσε και εκείνος θα έφευγε νωρίς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης