«Πνίγηκε» η Θάσος από τις βροχές: Σε έξι ημέρες έπεσε τόσο νερό όσο σχεδόν όλο το 2018

«Πνίγηκε» η Θάσος από τις βροχές: Σε έξι ημέρες έπεσε τόσο νερό όσο σχεδόν όλο το 2018

Τα τελευταία έξι 24ωρα οι σταθμοί κατέγραψαν 464 χιλιοστά βροχής όταν τους 12 μήνες του 2018 είχαν πέσει λίγα περισσότερα από 600 χιλιοστά

thasos-1
Βαρύ ήταν το πλήγμα που δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα η Θάσος από τα συνεχόμενα κύματα κακοκαιρίας με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και τις καταιγίδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με το meteo.gr τις τελευταίες έξι ημέρες έπεσε σχεδόν τόση βροχή όσο όλο το 2018.

Συγκεκριμένα τα τελευταία έξι 24ωρα οι σταθμοί κατέγραψαν 464 χιλιοστά βροχής όταν τους 12 μήνες του 2018 είχαν πέσει λίγα περισσότερα από 600 χιλιοστά.

Δύσκολη ήταν και η νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη με ορισμένους κατοίκους στη Σκάλα της Ποταμιάς να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους από φόβο για νέες πλημμύρες.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, κλειστοί είναι αρκετοί δρόμοι στον Λιμένα ενώ κλειστός είναι και ο δρόμος προς τη Σκάλα Ποταμιάς.

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Θάσου καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στις κοινότητες Παναγιάς, Ποταμιά, Θάσου (Λιμένας) και Ραχωνιού.

Κλείσιμο
Τραγικές καταστάσεις ζει και πάλι η Θάσος



Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ολικά ύψη βροχής έως και το πρωί την Τρίτης.

vroxi-pinakas
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης