Λοκρίδα: Εξαπατούσε επί τρία χρόνια τη φίλη της γιαγιάς της

Λοκρίδα: Εξαπατούσε επί τρία χρόνια τη φίλη της γιαγιάς της

Φέρεται να της απέσπασε τμηματικά  περίπου 100.000 ευρώ

xeiropedes
Πλήρωνε αδρά εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια την 31χρονη εγγονή της στενής φίλης και γειτόνισσάς της στη Λοκρίδα μια 66χρονη κτηνοτρόφος, καθώς εκείνη είχε προθυμοποιηθεί να αναλάβει τη νομιμοποίηση του στάβλο που διατηρεί η ηλικιωμένη αλλά και να συντάσσει τις αιτήσεις της για την καταβολή κρατικών επιδοτήσεων.

Στο διάστημα αυτό, όχι μόνο δεν διεκπεραιώθηκαν οι εργασίες, αλλά η 66χρονη είχε βγάλει τμηματικά από την τσέπη της ποσό περίπου 100.000 ευρώ, που κατέληξαν στην τσέπη της πονηρής εγγονής! Όταν η κτηνοτρόφος έφτασε στο σημείο να ζητάει... δανεικά από τα παιδιά της για να της δώσει και άλλα χρήματα, εκείνα υποψιάστηκαν τι συνέβαινε και κατέφυγαν στους αστυνομικούς του τμήματος Λοκρών.

Εν όψει του επόμενου ραντεβού με την 31χρονη στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Λιοσίων στην Αθήνα όπου κατοικεί, προσημειώθηκαν 300 ευρώ και συνελήφθη μόλις τα παρέλαβε από την 66χρονη. Η απατεώνισσα ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο να επιστρέψει στην κτηνοτρόφο τα χρήματα που χρειάστηκε γιατί αντιμετώπιζε κάποιο προσωπικό πρόβλημα και υποστήριξε ότι δεν ξεπερνούσαν τα 70.000 ευρώ.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και σε συναυτουργία, καθώς ως συνεργοί της κατηγορούνται η 65χρονη γιαγιά της και φίλη του θύματος, ο 57χρονος πατέρας και η 49χρονη μητέρα της, που φέρονται ότι γνώριζαν για τα ποσά που έπαιρνε η 31χρονη από την γειτόνισσά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης