Ελεύθεροι οι εφοριακοί που κατηγορούνται ότι εκβίαζαν τον πρώην διεθνή της ΑΕΚ Σωτήρη Κωνσταντινίδη

Ελεύθεροι οι εφοριακοί που κατηγορούνται ότι εκβίαζαν τον πρώην διεθνή της ΑΕΚ Σωτήρη Κωνσταντινίδη

Μετά την απολογία τους, οι δύο εφοριακοί και η λογίστρια του ποδοσφαιριστή αφέθηκαν ελεύθεροι - Για άστοχη και επιπόλαιη κίνηση της λογίστριας, που έχει μετανιώσει, έκανε λόγο ο συνήγορός της

serres_dikastirio
Ελεύθεροι με όρους αφέθησαν οι δύο εφοριακοί και η λογίστρια που συνελήφθησαν για εκβιασμό του πρώην διεθνή της ΑΕΚ, Σωτήρη Κωνσταντινίδη στις Σέρρες.

Ύστερα από μια μαραθώνια διαδικασία, που ξεπέρασε τις τέσσερις ώρες, οι δύο εφοριακοί και οι λογίστρια αφέθηκαν ελεύθεροι, υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της πειροχής όπου διαμένουν.

Οι δύο εφοριακοί, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται και φέρεται ότι έκαναν λόγο για σκευωρία. Από την πλευρά της, η λογίστρια απολογήθηκε λέγοντας ότι η ενέργειά της ήταν άστοχη.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης, μιλώντας στο diktyotv.gr ισχυρίστηκε ότι η πελάτισσά του έανε εξυπηρέτηση χωρίς κέρδος.


Σέρρες: Ελεύθεροι οι εφοριακοί και η Λογίστρια


Κλείσιμο
Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης κατήγγειλε στους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ. ότι έπεσε θύμα εκβιασμού και ότι του ζητούσαν 6.000 ευρώ για να διευθετηθεί υποτιθέμενο φορολογικό χρέος, ύψους 46.000 ευρώ, από παλιότερη επαγγελματική δραστηριότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης