Στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στο Κολωνάκι, εισέβαλε περίπου στη μιάμιση το μεσημέρι ομάδα αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα. Πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «κάτω τα ξερά σας από τη δημόσια υγεία», αλλά και μπογιές στην πόρτα εισόδου του γραφείου και ακολούθως έφυγαν. Η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη λίγα λεπτά αργότερα. Ο συλληφθείς, ηλικίας 23 ετών, Ελληνας, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απρόκλητης επίθεσης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.
Η ομάδα των αντιεξουσιαστών ανέβηκε στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου βρίσκεται το γραφείο του κ.Κικίλια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε στο indymedia με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για την εισβολή, προχώρησαν σ' αυτή την ενέργεια διαμαρτυρόμενοι για την αλλαγή του τρόπου διοίκησης στο ΚΕΘΕΑ, την αλλαγή στη διαδικασία χορήγησης ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς, αλλά και την απόρριψη του αιτήματος της οικογένειας του 18μηνου Παναγιώτη - Ραφαήλ να καλυφθούν τα έξοδα μετάβασης και θεραπείας του παιδιού στη Βοστόνη.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.