Κέρκυρα: Στο αεροδρόμιο έπιασαν 58χρονη με ευρωπαϊκό ένταλμα

Κέρκυρα: Στο αεροδρόμιο έπιασαν 58χρονη με ευρωπαϊκό ένταλμα

Η γυναίκα αναζητείτο από τις αρχές της Αυστρίας

arrivals-in-corfu-airport
Στο αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας» της Κέρκυρας πήραν τέλος οι ημέρες ελευθερίας μιας 58χρονης αλλοδαπής, την οποία αναζητούσαν οι αρχές της Αυστρίας για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της κλοπής και σε βάρος της είχαν εκδώσει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης το οποίο εκκρεμούσε.

Η γυναίκα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο το βράδυ της Τρίτης με σκοπό να αναχωρήσει με πτήση εξωτερικού, αλλά κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου οι αστυνομικοί του τμήματος Αερολιμένα διαπίστωσαν ότι αναζητείτο και την συνέλαβαν. Η 58χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας και αποφασίστηκε η έκδοσή της στην Αυστρία.

Συλλήψεις και στον Πύργο

Στον Πύργο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 37χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Επίσης στον Πύργο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν και έναν 30χρονο αλλοδαπό μετά από έλεγχο που του διενεργήθηκε, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου για κλοπή, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Στην πόλη της Άρτας συνελήφθη ένας 56χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, για απάτη με ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

Σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά συνελήφθη μια 39χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης