Καστοριά: Αλβανοί πέρασαν τα σύνορα πεζή με 55 κιλά χασίς

Καστοριά: Αλβανοί πέρασαν τα σύνορα πεζή με 55 κιλά χασίς

Προσπάθησαν να φανεί ότι πάνε βόλτα

Kastoria-xassi
Μόνο αθώα δεν ήταν η... βόλτα δυο Αλβανών οι οποίοι κινούνταν πεζοί μέσα στη νύχτα της Κυριακής σε μια δασική περιοχή της Καστοριάς, έχοντας περάσει παράνομα τα σύνορα από αφύλακτες διαβάσεις και μεταφέροντας τέσσερις βαρείς ταξιδιωτικούς σάκους που κρέμονταν από τους ώμους τους!

Η μικτή περιπολία αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας εντόπισε τους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 34 και 35 χρόνων και τους ακινητοποίησε. Μέσα στους τέσσερις σάκους που μετέφεραν βρέθηκαν 44 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 55 κιλών και 400 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθησαν.

Το χασίς, που είχαν εισάγει από την πατρίδα τους, κατασχέθηκε μαζί με δυο κινητά και τρεις κάρτες SIM για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου ώστε να εξακριβωθεί με ποιους θα έρχονταν σε επαφή στην Ελλάδα για να παραδώσουν το φορτίο που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, επρόκειτο να διακινηθεί στη Δυτική Μακεδονία. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς ο οποίος τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης