Λάρισα: Η αγκαλιά μιας 30χρονης κόστισε 200 ευρώ σε ηλικιωμένο

Λάρισα: Η αγκαλιά μιας 30χρονης κόστισε 200 ευρώ σε ηλικιωμένο

Δεν ήταν η μόνη κλοπή που είχε διαπράξει η 30χρονη

portofoli
Αιφνιδιάστηκε ένας ηλικιωμένος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα όταν είδε μια ευπαρουσίαστη νέα γυναίκα να… ορμάει κατά πάνω του και να τον αγκαλιάζει τρυφερά! Ώσπου να συνέλθει, το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε 200 ευρώ είχε κάνει φτερά!

Όταν αντιλήφθηκε την κλοπή ο άτυχος 80χρονος ήταν αργά, γιατί η… θερμόαιμη νεαρή είχε μπει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου την περίμεναν άλλοι δύο συνεργοί της και είχαν γίνει καπνός. Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε την αρπαγή του πορτοφολιού στο αστυνομικό τμήμα Τεμπών και, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν η μόνη που διέπραξε η γυναίκα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα αυτή που έκλεψε το πορτοφόλι ήταν μια 30χρονη Ελληνίδα και στην διαφυγή της συμμετείχαν δυο άνδρες ηλικίας 26 και 33 χρόνων. Μάλιστα, λίγο αργότερα οι ίδιοι μπήκαν στην επιχείρηση ενός 51χρονου, εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόλεπτη απουσία του και άρπαξαν 50 ευρώ από την ταμειακή μηχανή που βρισκόταν στο γραφείο!

Παρά τις αναζητήσεις που διενήργησαν οι αστυνομικοί, οι τρεις δράστες δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης