Πέτρος Τατσόπουλος: Εσωσαν τη ζωή μου, έσωσαν και τη συνείδησή μου

tatso45

Η πρώτη ανάρτηση του συγγραφέα και πρώην βουλευτή στο facebook μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το συγκινητικό του «ευχαριστώ»

Το δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που ανιδιοτελώς στάθηκαν δίπλα του στη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του απευθύνει μέσω facebook ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, που πήρε το μεσημέρι εξιτήριο από το Ιπποκράτειο. 

Γράφει ο κ.Τατσόπουλος: 
Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ
Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο "κρίσιμα πολλούς" για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθαρισαν για λογαριασμό όλων μας.


ΣΧΟΛΙΑ (89)

Γιώργος

Πέτρο , αν θέλεις να τους ευχαριστήσεις, γράψε ένα καλό βιβλίο.

Άνθρωπος

Περαστικά στον Πέτρο! Σύντομη ανάρρωση να έχει!! Ελπίζω να βγει πιο δυνατός απ’ όλη αυτή την περιπέτεια της υγείας του

Μετά απ τα χαιρετίσματα με το Χάρο βγήκε πιο ανθρώπινος!!!

Αυτός ο καυχησιάρης (αθήνα μισή) ........και παρτάκιας (δεν παρέδοσε την έδρα ούτε τα λεφτά) ....Τώρα δείχνει μηλείχιος και ταπεινός. Δεν είναι λίγο να σκέφτεσαι οτι τώρα θα μπορούσα να κοιτάζω τις βρούβες ανάποδα. Χέζεσαι απλά......Ο κόσμος θα τον αγαπήσει και θα αγοράζει τα βιβλία του. Ειδικά αν βγάλει βιβλίο με τη νέα ανθρώπινη μορφή του χαρακτήρα του και τις νέες εμπειρίες. Πρέπει τώρα να κοιτάζει τη ζωή με άλλο μάτι. Δεν μπορεί πιά να θέλει να παίρνει μόνο απ τους ανθρώπους. Πολλοί θα περιμένουν με ανυπομονησία ένα τέτοιο βιβλίο.

Άγις

Ναι! Αλλά καίτοι Χριστιανός, "ΚΡΙΝΕΙΣ" άλλους.___Και το Δικαίωμα αυτό το έχει ...Άλλος! _____Ιησούς Χριστός:__ "Μην κρίνετε, ίνα μη κατάκριτοι γένητε"!

Μνήμη χρυσόψαρου

Ο Τατσόπουλος έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι θα κέρδιζε τις εκλογές όπως και έγινε. Και καλά έκανε και δεν χάρισε την έδρα στον Τσίπρα, γιατί ήδη είχε φέρει στον Τσιπρα δεκάδες χιλιάδες ψήφους, όντας 2ος σε σταυρούς. Ο Τσίπρας δηλαδή τον έπεισε να κατέβει ώστε να καρπωθεί από τη δημοφιλια του, αλλά δυστυχώς για αυτόν βγήκε και βουλευτής. Είναι πολύ παλιά μικροπολιτικα τεχνάσματα αυτά. Γι'αυτό και στη συνέχεια πήγε με τη Νέα Δημοκρατία, δίχως όμως προοπτική να βγει.

Άγις

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ έχουν καί όσοι εδώ μέσα προτρέπουν τον Τατσόπουλο ..."να πάει να ανάψει και κανένα κερί" σαν τις γυναικούλες.___Αφού θέλουν ( τέλος πάντων) να τον προτρέψουν να ..."μετανοήσει ειλικρινώς", να του ΠΟΥΝ: ___1. Να εξομολογηθείς ειλικρινώς. ___2.Να νηστέψεις κάθε Τετάρτη και Παρασκευή ΚΑΙ από τα σπορέλαια και όχι μόνο από τα έλαια ΚΑΙ από τα παγωτά, διότι περιέχουν γάλα και αυγά. __3.Να εκκλησιάζεσαι κάθε Κυριακήν πηγαίνοντας στον Ναόν με την ΠΡΩΤΗΝ καμπάνα, διότι ΤΟΤΕ αναγιγνώσκεται ο ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ και γίνεται δεκτόν ότι ΤΟΤΕ κατ' εκείνην την στιγμήν ΑΟΡΑΤΟΣ Άγγελος Κυρίου κατέρχεται εν τω Ναώ και ...ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ τους... ΠΑΡΟΝΤΑΣ (και δεν βλέπει ...ΚΑΝΕΝΑΝ πλην του παπά, του ψάλτη και του νεωκόρου). ___4.Να μεταλαμβάνεις τακτικώς των Αχράντων Μυστηρίων___ και 5. Πώλησον τα υπάρχοντα σου και το τίμημα εκ της πωλήσεως διάνειμε το εις τους ΦΤΩΧΟΥΣ.___ΑΥΤΟΣ είναι ο πραγματικός Ορθόδοξος Χριστιανός και όχι το ...ΕΥΚΟΛΟ, κει χάμω να δώσουμε ένα 2ευρω να ανάψουμε ένα κεράκι, να κάνουμε τον Σταυρό μας λες και παίζουμε κιθάρα (ακοπανιαμέντο) και να νομίζουμε "ΤΑΧΑ ΤΗΣ" ότι ..."εν τάξει" "τώρα μετανοήσαμε και κάναμε το θρησκευτικό μας καθήκον"!..

As

Αμπράγιαρε λίγο, εντάξει, κάθε προσπάθεια μετράει, μην είσαι τόσο κατακριτικός.

@

Ρε συ από μόνος σου τα σκέφτηκες;

περαστικά

Περαστικά και σιδερένιος.... (να μπορεί, κατά τα λεγόμενά του, να ...πηδήξει και την υπόλοιπη μισή Αθήνα)

Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος

Υπάρχει και Θεός. (παρακαλώ να δημοσιευθεί)

ΧΜΜΚ

Δηλαδή υπάρχει για τον κ Τατσόπουλο αλλά όχι για την 52χρονη γυναίκα που πέθανε χθες λόγω ανυπαρξίας καρδιολόγου στο Π.Ν. Ρίου ?

Άγις

ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ!__ΚΑΙ στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ θεραπευτήρια, ΚΑΙ στα ΚΡΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ στα Αγγλικά και ακόμη και στην ατμόσφαιρα έξω.___Το ζήτημα είναι το πόσο καταπονημένος και ευάλωτος πλέον σε αυτά είναι ο οργανισμός του ασθενούς.__Βέβαια, υπάρχει και πρόβλημα με τα αντιβιοτικά, διότι δεν χρηματοδοτείται από τις φαρμακευτικές εταιρίες ως ασύμφορος η έρευνα γιά πιό ΙΣΧΥΡΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ, δοθέντος ότι πάρα πολλά είδη μικροβίων και βακίλων έχουν μετεξελειχθεί εις ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ, καθ' ότι τα αντιβιοτικά δεν είναι σαν τα φάρμακα προς αντιμετώπισιν ΧΡΟΝΙΩΝ παθήσεων, αλλά χρησιμοποιούνται μόνον ΑΠΑΞ διά την περίπτωσιν αντιμετωπίσεως ενδεχομένης ΛΟΙΜΩΞΕΩΣ και ΔΕΝ συμφέρει η χρημαστοδότηση της ΕΡΕΥΝΑΣ γιά Νέα Αντιβιοτικά τις Μεγάλες (στις ΗΠΑ, στην Γερμανία και στην Ελβετία), φαρμακευτικές εταιρίες.__Κάνουν έρευνες προς τούτο, αλλά ΟΧΙ μετά ...μένους.

Πέτρος τατσοπουλος

περαστικά και σιδερένιος!!!!

NIKOS

Καλό είναι να πας να ανάψεις ένα κερί !!!!!

chris

Ναι και θα χαρεί ο Θεός επειδή θα του κάψει ένα κεράκι; 2019 και ακόμα πιστεύετε σε τέτοιες ανοησίες...

Εσωσαν τη ζωή του.

H ζωή του είναι πολύ σημαντική και έπρεπε να σωθεί.

...

Αν είσαι ενσυνείδητος γιατρός και όχι φακελάκιας, κάθε ζωή είναι σημαντική και οφείλεις να καταβάλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη σώσεις. Δεν είμαι σίγουρος αν αντιλαμβάνεσαι τι λέω.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης