Εξιτήριο πήρε ο Πέτρος Τατσόπουλος - Επιστρέφει σπίτι του

Εξιτήριο πήρε ο Πέτρος Τατσόπουλος - Επιστρέφει σπίτι του

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την πορεία της υγείας του και τις οδηγίες που του δόθηκαν από τους γιατρούς

petros-tatsopoulos
Εξιτήριο πήρε από το Ιπποκράτειο ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά την περιπέτεια της υγείας του και την εξαιρετικά σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Το νοσοκομείο με επίσημη ανακοίνωσή του τονίζει: «Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι ασθενής εξήλθε σήμερα, ώρα 14.00,από το Νοσοκομείο σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση. Εδόθησαν αγωγή και οδηγίες».

Χθες αργά το βράδυ, τα ευχάριστα νέα για την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου είχε προαναγγείλει ο Απόστολος Δοξιάδης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook είχε γράψει: «Σήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Petros Tatsopoulos την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη. Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος σε ενημερωτική εκπομπή του Alpha, όταν περίπου στις 11 το πρωί της Τρίτης 1ης Οκτωβρίου αισθάνθηκε δυσφορία. Ενώ συζητούσε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα, ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς όπως είπε, ένιωσε έναν ισχυρό πόνο στο στήθος. Αμέσως οι δημοσιογράφοι Τάκης Χατζής και Λήδα Μπόλα που παρουσιάζουν την εκπομπή διέκοψαν τη ροή και λίγο αργότερα ενημέρωσαν τους τηλεθεατές πως ο Πέτρος Τατσόπουλος δέχθηκε άμεσα την ιατρική βοήθεια του πλαστικού χειρουργού Γιώργου Λύρα, που τυχαία βρισκόταν εκεί ως καλεσμένος και πως μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο.

Στο νοσοκομείο εισήλθε άμεσα στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε σοβαρή πολύωρη επέμβαση η οποία ήταν απόλυτα επιτυχής και έτσι σήμερα, ο Πέτρος Τατσόπουλος πήρε εξιτήριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης