Το επίσημο γαλλοελληνικό Λεξικό Oxford Learner's Dictionary είναι στο ΘΕΜΑ

Το επίσημο γαλλοελληνικό Λεξικό Oxford Learner's Dictionary είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, το επίσημο Γαλλο-ελληνικό λεξικό του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης  “Oxford Learnes’s Dictionary”

XRWMA
Ο εκδοτικός οίκος του πανεπιστημίου της Οξφόρδης εγγυάται το απόλυτο Γαλλο-ελληνικό λεξικό. Ανεκτίμητης αξίας για μαθητές και κάθε είδους μελετητές των γαλλικών.

Η έννοια της ευρωπαϊκής κουλτούρας είναι συνυφασμένη με τα γαλλικά, μια γλώσσα εξαιρετικά γοητευτική και με τη δική της σπουδαία ιστορία. Πριν από την επικράτηση της αγγλικής, η γαλλική είχε το ρόλο του διεθνούς κώδικα συνεννόησης. Οπότε, η διάδοση αλλά και ο πλούτος της καθιστούν τη γαλλική γλώσσα έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του δυτικού πολιτισμού. Επομένως, η εντρύφηση στο γαλλικό λεξιλόγιο και κυρίως η συσχέτιση των ξενόγλωσσων εκφράσεων με τις αντίστοιχες ελληνικές, αποτελούν τη βασική μέθοδο εξάσκησης. Το Γαλλο-ελληνικό λεξικό της Οξφόρδης είναι ο ιδανικός βοηθός και συνοδοιπόρος για οποιονδήποτε μελετά τη γαλλική γλώσσα και φιλολογία, σε οποιαδήποτε βαθμίδα εξοικείωσης με αυτές και εάν βρίσκεται.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το επίσημο Γαλλο-ελληνικό λεξικό του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.



Tο επίσημο Γαλλο-ελληνικό λεξικό του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης “Oxford Learnes’s Dictionary”
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης