Βέροια: Άνοιξαν αυτοκίνητο και έκλεψαν πορτοφόλι

Βέροια: Άνοιξαν αυτοκίνητο και έκλεψαν πορτοφόλι

Εντοπίστηκε ο 37χρονος δράστης - Αναζητείται ο συνεργός 

klopiaftokinito
Γλίτωσε την σύλληψη ο ένας από τους δυο δράστες της διάρρηξης στο όχημα μιας 71χρονης, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στη Βέροια, καθώς είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου όταν ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Ωστόσο, σε βάρος του 37χρονου Έλληνα που είχε κλέψει ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Σε αυτήν, περιλαμβάνεται και ο αγνώστων στοιχείων συνεργός του, για την ταυτοποίηση του οποίου συνεχίζεται η προανάκριση που ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Έκλεψαν αμάξι, έκαναν βόλτα και το εγκατέλειψαν 

Έκαναν τις βόλτες τους με το όχημα που έκλεψαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από την αυλή της κατοικίας του 20χρονου ιδιοκτήτη του σε περιοχή των Σερρών κι έπειτα το παράτησαν σε μια αγροτική έκταση, τρεις νεαροί Έλληνες. Το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι ένας από τους δράστες ήταν ένας 18χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που περιλαμβάνει τους δυο συνεργούς του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης