Στο ψυγείο έκρυβε 12 κιλά χασίς από τη φυτεία του!

Στο ψυγείο έκρυβε 12 κιλά χασίς από τη φυτεία του!

Έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ανακάλυψαν 50 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους κυμαινόταν από 1,50 ως και τέσσερα μέτρα

Veroia-xasis
Βάσιμες αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας για έναν 57χρονο Έλληνα κάτοικο περιοχής της Θεσσαλονίκης ότι διατηρούσε μεγάλη χασισοφυτεία σε ένα οικόπεδο της ιδιοκτησίας του και διακινούσε την παραγωγή αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.

Όταν εντόπισαν το επίμαχο οικόπεδο, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ανακάλυψαν δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα στους οποίους ο δράστης καλλιεργούσε 50 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους κυμαινόταν από 1,50 ως και τέσσερα μέτρα! Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και ακολούθησαν έρευνες σε μια αποθήκη στο εσωτερικό του οικοπέδου, όπου κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών και 250 γραμμαρίων και δυο ζυγαριές.

Ένοχα μυστικά κρύβονταν και μέσα στο... ψυγείο στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκαν κρυμμένα άλλα επτά κιλά και 769 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Ο 57χρονος είχε ήδη πουλήσει μεγάλη ποσότητα χασίς, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκαν 22.790 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει! Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης