Σέρρες: Οικιακή βοηθός ψώνιζε με τις κάρτες της εργοδότριάς της
Η 39χρονη είχε προλάβει να κάνει συναλλαγές συνολικής αξίας 1.040 ευρώ, προτού η δράση της γίνει αντιληπτή
Μάνος Τσαγκαράκης
Όταν η μια πιστωτική κάρτα της εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον περασμένο Ιούλιο, η 58χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στις Σέρρες δεν έβαλε κακό με το μυαλό της. Όταν όμως τον Αύγουστο χάθηκε και η δεύτερη κάρτα, άρχισαν να τη ζώνουν τα φίδια!
Η γυναίκα υποψιάστηκε ότι με τις κλοπές είχε σχέση η 39χρονη που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της και ενημέρωσε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ύστερα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η 39χρονη δεν είχε κλέψει απλώς τις κάρτες, αλλά ψώνιζε με αυτές σε διάφορα καταστήματα, κάνοντας συναλλαγές συνολικής αξίας 1.040 ευρώ!
Η «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός δεν συνελήφθη, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και, φυσικά, απολύθηκε άμεσα από τη δουλειά της.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.