Ηράκλειο: Η πελάτισσα ξάφρισε μεγάλο ποσό από υπάλληλο καφετέριας

Ηράκλειο: Η πελάτισσα ξάφρισε μεγάλο ποσό από υπάλληλο καφετέριας

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε λίγη ώρα την «μακρυχέρα», που είχε προλάβει να ξοδέψει μερικά από τα χρήματα

xeiropedes
Ούτε τους κόπους ενός νεαρού εργαζόμενου σε καφετέρια, ούτε τους λόγους για τους οποίους είχε στο σακίδιό του ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σεβάστηκε μια θαμώνας με... μακριά χέρια, η οποία δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη όταν είδε τον 20χρονο απασχολημένο και έσπευσε να το «βουτήξει»!

Η 48χρονη Ελληνίδα άρπαξε το σακίδιο μέσα στο οποίο ο νεαρός υπάλληλος είχε 1.580 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα και έγινε... λαγός από την καφετέρια σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Όμως, όταν ο 20χρονος αντιλήφθηκε πως οι οικονομίες του είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, η έρευνα οδήγησε στα ίχνη της.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε λίγη ώρα την «μακρυχέρα» 48χρονη που είχε καταγραφεί σε βίντεο να απομακρύνεται κρατώντας το επίμαχο σακίδιο! Στην κατοχή της βρέθηκαν 1.385 ευρώ που αποδόθηκαν στον 20χρονο, καθώς η δράστιδα είχε προλάβει να ξοδέψει ένα μέρος του ποσού! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης