Φυλακές Κορυδαλλού: Έφοδος της ΕΛΑΣ στο ψυχιατρείο - Βρήκαν αυτοσχέδια όπλα

Φυλακές Κορυδαλλού: Έφοδος της ΕΛΑΣ στο ψυχιατρείο - Βρήκαν αυτοσχέδια όπλα

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα - Οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν τι σχεδίαζαν οι κρατούμενοι με τον αυτοσχέδιο οπλισμό. 

koryd543
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σήμερα τα ξημερώματα στον Κορυδαλλό. Ομάδες αστυνομικών έκαναν λίγο μετά τις 6:30 έφοδο στο Ψυχιατρείο των φυλακών με σκοπό την έρευνα σε χώρους κράτησης του καταστήματος για όπλα και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, αυτοσχέδια όπλα, μαχαίρια κτλ ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν τι σχεδίαζαν οι κρατούμενοι με τον αυτοσχέδιο οπλισμό.

Οι πληροφορίες λένε ότι μετά τη διάλυση της μαφίας του Κορυδαλλού με τις μεταγωγές -όπως είχε αποκαλύψει το Πρώτο Θέμα- οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται προκείμενου να ελεγχθούν οι μαφιόζικες ομάδες που κάνουν κουμάντο στις φυλακές.

osi-n1
«Το ψυχιατρείο κρατούμενων Κορυδαλλού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης προσωπικού όλων των κλάδων και ειδικοτήτων. Μέχρι πριν 2 χρόνια πριν λειτουργούσε υποδειγματικά, ώσπου "ξηλώθηκε" ο προηγούμενος αρχιφύλακας. Είναι τουλάχιστον ντροπή για πολλούς η σημερινή κατάντια» τονίζει στο protothema.gr o γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων - ΟΣΥΕ Βασίλειος Μπισμπίκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης