Σεισμός 5,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα νησιά Φίτζι.
Το εστιακό βάθος του μεγάλου σεισμού, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ορίζεται στα 536 χιλιόμετρα, με το επίκεντρο του σεισμού να προσδιορίζεται στα 243 χιλιόμετρα από τη πόλη Λάμπασα των νησιών Φίτζι.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.