Έστησε παράνομο εργαστήριο γόμωσης κυνηγετικών φυσιγγίων

Έστησε παράνομο εργαστήριο γόμωσης κυνηγετικών φυσιγγίων

Παράνομο εργαστήριο στην Πρέβεζα, από το οποίο έβγαζε «μαύρο» χρήματα κάνοντας γόμωση και αναγόμωση σε χιλιάδες κενά κυνηγετικά φυσίγγια, είχε στήσει ένας 63χρονος 

Preveza-oplourgos
Έχρισε τον εαυτό του... οπλουργό ένας 63χρονος και έστησε στην ιδιόκτητη αποθήκη του στην Πρέβεζα ένα παράνομο εργαστήριο, από το οποίο έβγαζε «μαύρο» χρήματα κάνοντας γόμωση και αναγόμωση σε χιλιάδες κενά κυνηγετικά φυσίγγια τα οποία πωλούσε, χωρίς να διαθέτει την σχετική άδεια.

Ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας το πρωί της Τρίτης μέσα στην αποθήκη, στην οποία βρέθηκαν δύο μηχανές γόμωσης και πλήρωσης φυσιγγίων, δύο συσκευασίες με πυρίτιδα συνολικού βάρους ενός κιλού και 688 γραμμαρίων, 4.000 κενά κυνηγετικά φυσίγγια έτοιμα για γόμωση, 5.000 συγκεντρωτήρες, 25 γομωμένα φυσίγγια και 300 χαρτόκουτα στα οποία θα τα συσκεύαζε.

Σε βάρος του 63χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, πυρομαχικών, εκρηκτικών υλών, περί εκρηκτικών μηχανισμών και άλλες διατάξεις και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εντοπίσει και τους πελάτες του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης