Οπλισμένους συνέλαβαν τους διακινητές κοκαΐνης και χασίς στην Καλαμάτα

Οπλισμένους συνέλαβαν τους διακινητές κοκαΐνης και χασίς στην Καλαμάτα

Οι δράστες ήταν οπλισμένοι με αεροβόλα πιστόλια

Kalamata-kokaini-opla
Μέρα- μεσημέρι εκτυλίχθηκε η επιχείρηση που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για την σύλληψη τριών νεαρών που διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης και χασίς στην Καλαμάτα και άλλες περιοχές της Μεσσηνίας, οπλισμένοι με αεροβόλα πιστόλια.

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 26 χρόνων και ο 23χρονος Έλληνας συνεργός τους συνελήφθησαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση, όταν οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο στα σπίτια τους. Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, βρήκαν διάφορες συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 65 γραμμαρίων, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 56,1 γραμμαρίων, λευκή σκόνη βάρους 234 γραμμαρίων η χημική σύσταση της οποίας εξετάζεται, λαθραίο καπνό βάρους 914 γραμμαρίων και τα δυο αεροβόλα πιστόλια.

Επιπλέον, οι άνδρες της Δίωξης κατέσχεσαν μετρητά ύψους 1.330 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις των ναρκωτικών και τρία κινητά που είχαν στην κατοχή τους οι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου για τα όπλα και του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης