Έρευνα για τη φωτιά στις 3 τα ξημερώματα στα σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής

Έρευνα για τη φωτιά στις 3 τα ξημερώματα στα σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής

Η πυρκαγιά έκαψε μικρή έκταση, καθώς η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν έγκαιρη και καίρια

byronas
Τρεις μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου... Η Πυροσβεστική δέχεται κατεπείγουσα κλήση για φωτιά σε εξέλιξη στη δασική έκταση στα σύνορα μεταξύ Βύρωνα και Καισαριανής. Στο σημείο αναπτύσσονται μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Η φωτιά περιορίζεται πολύ γρήγορα, προλαβαίνοντας να κάψει μικρή έκταση.

Παρόλα αυτά, ο προβληματισμός που προκάλεσε είναι μεγάλος. Η φωτιά ξέσπασε σε μία ώρα που η θερμοκρασία δεν δικαιολογεί την... αυτανάφλεξη. Ως εκ τούτου, το ενδεχόμενο να πρόκειται για εμπρησμό, είναι πολύ πιθανό. Ωστόσο, σε μία περιοχή λίγα μέτρα από τον αστικό ιστό, το ξέσπασμα μίας μεγάλης φωτιάς ισοδυναμεί με εγκληματικό σενάριο.

Η υποψία ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στην περιοχή, θέτει τις δυνάμεις της πυροσβεστικής σε εγρήγορση, προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα.

Η φωτιά που ξέσπασε στις 3 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου απέδειξε ότι τα αντανακλαστικά των πυροσβεστικών δυνάμεων λειτουργούν στην εντέλεια. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής είναι σε ετοιμότητα, ενώ γίνεται προσπάθεια η περιοχή να ελέγχεται όσο συχνότερα γίνεται, ως αποτρεπτικό μέσο για έναν πιθανό επίδοξο εμπρηστή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης