Ληστεία στο γραφείο του δικηγόρου του Πετσίτη: «Ποντικοί» άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο

andri_petsitis

Οι δράστες μετέφεραν το χρηματοκιβώτιο μέχρι την είσοδο, εκεί το άνοιξαν, πήραν τα χρήματα που υπήρχαν μέσα και εξαφανίστηκαν

Έρευνα για τη ληστεία στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου Νίκου Ανδρικόπουλου, ο οποίος απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα λόγω της συνεργασίας του με τον «φίλο» του Νίκου Παππά και του Αλέξη Τσίπρα, Μανώλη Πετσίτη, πραγματοποιεί η αστυνομία.

Η ληστεία σημειώθηκε στα γραφεία της δικηγορικής εταιρείας στο Κολωνάκι, επί των οδών Φειδιππίδου και Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι δράστες κατάφεραν να «τρυπώσουν» στο γραφείο και να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα, και στο οποίο υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το reader.gr, οι δράστες κατάφεραν να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου και το άνοιξαν. Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Οι συνεργάτες του Νίκου Ανδρικόπουλου αντιλήφθηκαν τη διάρρηξη το πρωί της Δευτέρας.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ενώ έχουν ξεκινήσει την επεξεργασία υλικού απο κάμερες ασφαλείας.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΣΠΥΡΟΣ

Ο ζαιος μεγαλοδικηγόρος του πετσίτη,του Λάκη,του βαξεβαν και πολλών μπουμπουκο_ζαίων με νταραβέρια Ελβετίας ! Φαίνεται θα είχε μαύρα πολλά μαζέψει,δεν έχουν το πρωθυπ.σκάφος,τον μάδησαν οι πόντικες...χεχεχεχε

Όταν κατά 97% ψηφίζεις πολυπολιτισμό τότε τον εκλαμβάνεις & παίρνεις bonus την εγκληματικότητα

'Eτσι πάvε αυτά

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης