Οι Τούρκοι διαφημίζουν την παρανομία τους - Φωτογραφίες του Φατίχ από drone
Το Φατίχ συνεχίζει να βρίσκεται παράνομα στην Κυπριακή ΑΟΖ - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από drone που αποτελεί μέρος του συστήματος ασφαλείας του γεωτρύπανου
Το τουρκικό πλοίο – γεωτρύπανο «Φατίχ» συνεχίζει να βρίσκεται παρανόμως στη Κυπριακή ΑΟΖ, παρά τις προτροπές της ΕΕ και των ΗΠΑ προς την Άγκυρα για τερματισμό των προκλήσεων.
Πριν λίγο η τουρκική Αεροναυτική Υπηρεσία Tusas έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που λήφθηκαν από drone το οποίο υπερίπταται συνεχώς στην περιοχή που βρίσκεται το «Φατίχ».
Το drone έχει την ονομασία Anka και αποτελεί μέρος του συστήματος ασφάλειας του γεωτρύπανου, μεταφέροντας απευθείας εικόνα στην Άγκυρα,
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.