Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή το πρωί της Τρίτης στην Αττική.
Ο σεισμός είχε μέγεθος 4 Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας, εστιακό βάθος περίπου 14 χιλιόμετρα και επίκεντρο 25 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας, στη Μαγούλα, στην περιοχή δηλαδή που στις 19 Ιουλίου είχε ταρακουνήσει με 5,1 Ρίχτερ την πρωτεύουσα.
Και το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο μέτρησε την δόνηση στα 4 Ρίχτερ, αν και αρχικά είχε ανακοινώσει 3,6 Ρίχτερ.
Ο σεισμός έγινε στις 09:24 το πρωί.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας δήλωσε λίγο αργότερα πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς ο σεισμός προέρχεται από τον εστιακό χώρο της Πάρνηθας και είναι μετασεισμός των 5,1 Ρίχτερ του Ιουλίου. «Κλείνει με τον καλύτερο τρόπο η ακολουθία, ίσως να έχουμε ένα ή δύο ακόμη γεγονότα έως 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ», είπε ο ίδιος.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.