Τρίκαλα: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος ληστής που προσπάθησε να βιάσει 86χρονη

Τρίκαλα: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος ληστής που προσπάθησε να βιάσει 86χρονη

Ο 27χρονος κατηγορείται για κλοπή και απόπειρα βιασμού της 86χρονης – Ο συνεργός του που κατηγορείται για ληστεία αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την τακτική δικάσιμο

astynomia_dias
Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 27χρονος από τα Τρίκαλα που προσπάθησε να βιάσει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μια γυναίκα 86 χρονών.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο 27χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ενώ κατηγορείται για κλοπή και απόπειρα βιασμού.

Ο 29χρονος συνεργός του, που κατηγορείται για κλοπή, πήγε στα δικαστήρια μετά του δικηγόρου του και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την τακτική δικάσιμο.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς μετά την αποτρόπαια εισβολή τους. Όπως προέκυψε, εισήλθαν στην οικία της 86χρονης και ερεύνησαν τους χώρους, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος, με τη χρήση βίας, αποπειράθηκε να βιάσει το θύμα της ληστείας, ενώ o 29χρονος ανέμενε έξω από το σπίτι. Κατά την αποχώρησή του ο 27χρονος αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και μικρό χρηματικό ποσό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης