Χαλκιδική: Κυκλοφοριακά προβλήματα από το μπουρίνι στη Σιθωνία

Χαλκιδική: Κυκλοφοριακά προβλήματα από το μπουρίνι στη Σιθωνία

Οι οδηγοί δεν μπορούσαν να δουν μπροστά τους και σταματούσαν στην άκρη του δρόμου μέχρι να κοπάσει η μπόρα – Δεκάδες χείμαρροι κατέβαζαν στο οδόστρωμα φερτά υλικά

halkidiki_mpourini
Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων προκάλεσε το μπουρίνι που ξέσπασε στη Σιθωνία Χαλκιδικής, μεταξύ Ορμύλιας και Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, που δημοσιεύει και το σχετικό βίντεο, το μπουρίνι προκάλεσε κομφούζιο σε απόσταση 10 χιλιομέτρων. Μάλιστα, η βροχή ήταν τόσο έντονη που οι οδηγοί αναγκάστηκαν να σταματούν δεξιά και αριστερά στο δρόμο, καθώς δεν είχαν καλή ορατότητα.

Η βροχή ήταν τόσο έντονη που οι οδηγοί δεν έβλεπαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να σταματούν δεξιά και αριστερά του δρόμου μέχρι να κοπάσει η μπόρα.

Δεκάδες χείμαρροι από τα πρανή του δρόμου κατέβαζαν στο οδόστρωμα φερτά υλικά και δημιουργούσαν λίμνες κατά τόπους με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να γίνεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Η κίνηση ήταν αυξημένη από το πρωί και στα φανάρια Γερακινής ένας τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία. Καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν και πριν τη Ν. Ποτίδαια.

HALKIDIKINEWS - Κακοκαιρία 17-8-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης