Χαλκιδική: Κυκλοφοριακά προβλήματα από το μπουρίνι στη Σιθωνία

halkidiki_mpourini

Οι οδηγοί δεν μπορούσαν να δουν μπροστά τους και σταματούσαν στην άκρη του δρόμου μέχρι να κοπάσει η μπόρα – Δεκάδες χείμαρροι κατέβαζαν στο οδόστρωμα φερτά υλικά

Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων προκάλεσε το μπουρίνι που ξέσπασε στη Σιθωνία Χαλκιδικής, μεταξύ Ορμύλιας και Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, που δημοσιεύει και το σχετικό βίντεο, το μπουρίνι προκάλεσε κομφούζιο σε απόσταση 10 χιλιομέτρων. Μάλιστα, η βροχή ήταν τόσο έντονη που οι οδηγοί αναγκάστηκαν να σταματούν δεξιά και αριστερά στο δρόμο, καθώς δεν είχαν καλή ορατότητα.

Η βροχή ήταν τόσο έντονη που οι οδηγοί δεν έβλεπαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να σταματούν δεξιά και αριστερά του δρόμου μέχρι να κοπάσει η μπόρα.

Δεκάδες χείμαρροι από τα πρανή του δρόμου κατέβαζαν στο οδόστρωμα φερτά υλικά και δημιουργούσαν λίμνες κατά τόπους με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να γίνεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Η κίνηση ήταν αυξημένη από το πρωί και στα φανάρια Γερακινής ένας τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία. Καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν και πριν τη Ν. Ποτίδαια.

HALKIDIKINEWS - Κακοκαιρία 17-8-19

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΠΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ

Νικήτη, δρόμοι (όσοι δεν είναι χωμάτινοι) γεμάτοι λακκούβες, πεζοδρόμια δεν υπάρχουν, πανάκριβες υπηρεσίες σίτισης, παρκάρισμα όπου βρίσκει ο καθένας, μπιτς μπαρ που πουλάνε τα φύκια για μετάξι, διακοπές μαρτύριο, τράπεζα δεν υπάρχει, της ΕΘΝΙΚΗΣ το Α ΤΜ μονίμως χαλασμένο

Απαίσιο κλίμα για διακοπές

πολύ χαμηλού επιπέδου τουρισμός, μαζικός, συχνα βρώμικες θάλασσες και μονίμως με μια ομπρέλα λόγω βροχών. Νησίά και πάλι νησιά.

βασιλης

ναι καλά, αέρας που φυσάει όλη την ώρα και δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο, ούτε μια σκια-ένα δέντρο να κάτσεις από κάτω, πανάκριβες υπηρεσίες, δύσκολη και απρόβλεπτη μετάβαση και επιστροφή.Σαν την Χαλκιδική φίλε μου δεν έχει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης