Ξαφνικό μπουρίνιέπληξε το μεσημέρι της Δευτέρας και μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια!
Στην Βουλιαγμένη, την Γλυφάδα, ακόμα και το Νέο Φάληρο έπεσε πολύ ισχυρή νεροποντή με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, ενώ όσοι είχαν επιλέξει να απολαύσουν το μπάνιο τους στις παραλίες της Αττικής, έτρεχαν πανικόβλητοι να βρουν καταφύγιο από την βροχή.
Συγκεκριμένα παρατηρήθηκαν προβλήματα στην κίνηση στην Αθηνών Σουνίου, κυρίως στο ύψος της Βουλιαγμένης, διακοπές ρεύματος παρατηρήθηκαν σε Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Άνω Γλυφάδα, όπου η πυροσβεστική κλήθηκε για αντλήσεις υδάτων, ενώ τέθηκαν εκτός λειτουργίας και φανάρια σε κομβικά σημεία.
Η πυροσβεστική πάντως δεν χρειάστηκε να επέμβει παρά σε δέκα περιπτώσεις για άντληση υδάτων, καθώς το μπουρίνι πέρασε πολύ σύντομα.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα διαθέσιμο προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός θα διατηρηθεί ιδιαίτερα άστατος έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη