Πόρτο Χέλι: «Το βαρκάκι είχε φως, δημόσιος κίνδυνος ο Γάλλος» λέει ο δύτης που περισυνέλεξε τα νεκρά αδέρφια

Πόρτο Χέλι: «Το βαρκάκι είχε φως, δημόσιος κίνδυνος ο Γάλλος» λέει ο δύτης που περισυνέλεξε τα νεκρά αδέρφια

«Του είχαν κάνει πολλές φορές παρατήρηση» λέει ο Αναστάσιος Ρεβύθης στον ΘΕΜΑ 104,6 - Απολογείται στον εισαγγελέα Ναυπλίου ο 44χρονος χειριστής του ταχυπλόου που την Παρασκευή έκοψε στη μέση το βαρκάκι στο οποίο επέβαιναν τα τρία αδέρφια

53434
Κατηγορηματικός ότι το βαρκάκι στο οποίο επέβαιναν τα δύο αδέλφια που έχασαν τη ζωή τους, όταν το 12μετρο ταχύπλοο το έκοψε στη μέση στη θέση Θύνι Αργολίδας στο Πόρτο Χέλι, εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δύτης Αντώνης Ρεβύθης.

Ο κ. Ρεβύθης που απομάκρυνε τις σορούς των δύο νεκρών αδελφών, ηλικίας 70 και 60 ετών, και βοήθησε στη μεταφορά της βαριάς τραυματισμένης 60χρονης αδελφής τους, εξήγησε ότι «μια βάρκα 4,30 μέτρων αν έχει ένα λευκό φως είναι εντάξει και το βαρκάκι είχε, σας το υπογράφω ένορκα».

Ο ίδιος χαρακτήρισε «δημόσιο κίνδυνο» τον 44χρονο Γάλλο χειριστή του ταχύπλοου που λίγο πριν τις 11 το πρωί οδήθηκε στην εισαγγελία Ναυπλίου προκειμένου να απολογηθεί.



Σε βάρος του Γάλλου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμέλειας και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Κλείσιμο
Ο Αναστάσιος Ρεβύθης κατήγγειλε, μάλιστα, ότι «ο Γάλλος δύο ημέρες πριν το δυστύχημα πήγε να πέσει πάνω σε ξύλινη βάρκα στην οποία επέβαινε η κόρη μου».

Πρόσθεσε, δε, ότι «από όσο ξέρω του είχαν κάνει (σ.σ. του Γάλλου) πολλές φορές παρατήρηση» για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν με το ταχύπλοο.

Μιλώντας για την εικόνα που αντίκρυσε τα πρώτα λεπτά μετά το δυστύχημα είπε ότι «το ένα από τα νεκρά αδέλφια ήταν άσχημα χτυπημένο από την προπέλα».

Κατά τον κ. Ρεβύθη «ο 44χρονος λέει ψέματα, δεν ήταν στο κέντρο υγείας Κρανιδίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες όπως υποστήριξε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης