Πύργος: Μαϊμού τεχνικός της ΔΕΗ άρπαξε €9.800 από ηλικιωμένη!

Πύργος: Μαϊμού τεχνικός της ΔΕΗ άρπαξε €9.800 από ηλικιωμένη!

Απατεώνες που έκαναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ άρπαξαν περιουσίες από δυο ηλικιωμένες - Ο γνωστός- άγνωστος «μαϊμού»τεχνικός της ΔΕΗ έχει εξαπατήσει δεκάδες ηλικιωμένους στον Πύργο - Ο απατεώνας έπεισε μια 95χρονη ότι υπήρχε κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά στο σπίτι της από βραχυκύκλωμα, εξ αιτίας βλάβης στο δίκτυο παροχής ρεύματος - Η ηλικιωμένη έβαλε €9.800 σε ένα σεντόνι, ο κλέφτης τα άρπαξε και εξαφανίστηκε

astynomia_pyrgos
Γερή μπάζα έκανε ο γνωστός- άγνωστος «μαϊμού»τεχνικός της Δ.Ε.Η. Που έχει εξαπατήσει δεκάδες ηλικιωμένους στον Πύργο, όταν έπεισε μια 95χρονη που διαμένει στο κέντρο της πόλης ότι υπήρχε κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά στο σπίτι της από βραχυκύκλωμα, εξ αιτίας βλάβης στο δίκτυο παροχής ρεύματος.

Η άτυχη ηλικιωμένη πείστηκε να βάλει ό,τι είχε και δεν είχε σε ένα σεντόνι και να τα βγάλει από το σπίτι για να μην καούν. Έτσι, ο αδίστακτος απατεώνας άρπαξε το σεντόνι στο οποίο είχε βάλει «ζεστά» μετρητά ύψους 9.800 ευρώ και έγινε... λαγός! Η 95χρονη διηγήθηκε το πάθημά της σε συγγενείς της, οι οποίοι το κατήγγειλαν στην Ασφάλεια που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

*** Αλλά και στο Αιτωλικό, μια 72χρονη έπεσε θύμα απατεώνα που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, προσποιήθηκε τον αστυνομικό και της είπε ότι η εγγονή της έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο και κινδύνευε να πάει στην φυλακή, αν δεν πλήρωνε ένα σοβαρό ποσό για να τη «ρίξουν στα μαλακά». Η ηλικιωμένη πείστηκε να βάλει σε μια σακούλα 5.000 ευρώ και να τα αφήσει ακριβώς έξω από το σπίτι της.

Λίγο αργότερα, μια άγνωστη γυναίκα παρέλαβε τη «χρυσή» σακούλα και έσπευσε να εξαφανιστεί. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, που όμως απέβησαν άκαρπες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης