Στην ενίσχυση των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού με 262 εκπαιδευτικούς προχωράει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.
Πιο συγκεκριμένα ενέκρινε την έκδοση προκηρύξεων για πρόσληψη262 ατόμων έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) για το διδακτικό έτος 2019-2020.
Σύμφωνα με τις υπουργικές αποφάσεις προκηρύσσονται οι ακόλουθες θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών Ναυτικών και Γενικών και Τεχνικών Μαθημάτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία, ανά Ακαδημία:
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ