Σεισμός στην Κρήτη: «Δεν έχουν καταγραφεί ζημιές», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης στον «Θέμα 104,6»
Σεισμόςστην Κρήτη 5,2 Ρίχτερ - «Δεν υπάρχει ανησυχία ούτε ζημιές», δήλωσε το πρωί στον ΘΕΜΑ 104,6 fm ο Σταύρος Αρναουτάκης
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», για τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ στην Κρήτη, ο περιφερειάρχης του νησιού Σταύρος Αρναουτάκης.
Όπως είπε δεν έχουν καταγραφεί ζημιές.
«Έχω μιλήσει και με τον δήμαρχο Ανωγείων, όπου ακούστηκε ότι ήταν το επίκεντρο και δεν υπάρχει κάποια ζημιά. Περισσότερο έγινε αισθητός στο Ηράκλειο. Ήταν μικρής διάρκειας, 5-6 δευτερόλεπτα. Έχω κάνει μια σειρά τηλεφωνημάτων. Δεν υπάρχει ανησυχία ούτε ζημιές», ανέφερε ο Σταύρος Αρναουτάκης.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση