Διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς στη βόρεια Ελλάδα

Διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς στη βόρεια Ελλάδα

Μετά από πολύμηνη έρευνα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας ταυτοποίησαν τα τρία μέλη της σπείρας

Drama-kokaini-xasis
Ο ένας προμηθευόταν τις ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης και οι άλλοι δυο τις έκρυβαν σε χώρους της ιδιοκτησίας τους, ώσπου να έρθει η ώρα να διακινηθούν στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης αλλά και σε άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Στο πλαίσιο πολύμηνης έρευνας, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας ταυτοποίησαν τα τρία μέλη της σπείρας -όλα Έλληνες- και τα συνέλαβαν με συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν και συνάδελφοί τους από την αντίστοιχη υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Ηγετικό ρόλο στη συμμορία είχε ένας 41χρονος, ενώ ένας 40χρονος και μια 27χρονη γυναίκα ήταν επιφορτισμένοι με την φύλαξη των ναρκωτικών.

Ο σκύλος ανιχνευτής που ερεύνησε τα σπίτια των δραστών στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης ανακάλυψε τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 321,5 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23,7 γραμμαρίων, 11 ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και κενές νάιλον συσκευασίες.

Τα μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και 1.500 ευρώ από τα παράνομα έσοδά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης