Βίντεο-ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι

Βίντεο-ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι

Στο νέο οπτικό υλικό φαίνεται ο πανικός των θαμώνων της καφετέριας λίγο μετά τη δολοφονία του 25χρονου

dokoumento-video-peristeri-dolofonia-25072019
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι.

Την ώρα που οι κάτοικοι της περιοχής δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας, νέο υλικό γύρω από το στυγερό έγκλημα βλέπει το φως. Πρόκειται για ένα βίντεο-ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία, στο οποίο καταγράφονται οι στιγμές πανικού στο Περιστέρι.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόμος να κυριεύει προσωπικό και πελάτες, οι οποίοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη. Κυκλοφορώντας γύρω από τον τόπο του εγκλήματος κοιτάζουν με απορία και έκπληξη.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Μετά το περιστατικό, το χάος, ο πανικός, η φρίκη αποτυπώθηκαν σε κάθε σημείο. Θαμώνες προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Κάποιοι πανικόβλητοι άρχισαν να τρέχουν.

Κλείσιμο
Άλλοι βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι πραγματικά συνέβαινε.

Στοι μεταξύ, το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών βρίσκεται «πολύ κοντά» στην ταυτοποίηση του δολοφόνου στην καφετέρια που ανήκει στον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη.

Όπως προκύπτει τόσο από τα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο δολοφόνος έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του. Ηταν σε τέτοια έξαλλη κατάσταση που του έπεσε ο γεμιστήρας του πιστολιού και τότε άρχισε να χτυπά τον τραυματισμένο βαριά στόχο του με το όπλο στο κεφάλι! Μάλιστα, οι έντρομοι θαμώνες που είχαν δει αυτή την αγριότητα να εξελίσσεται μπροστά τους άκουσαν τον δολοφόνο να λέει στο θύμα του: «Πάρτα ρε π....»

Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα σε τέτοιο βαθμό που εκείνος δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα στο τραπέζι μπροστά του, αιμόφυρτος.

Ο γεμιστήρας του όπλου βρέθηκε κάτω από το τραπέζι και εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας, απ΄όπου αναμένονται σημαντικά στοιχεία DNA. Ο δράστης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΑΣ, φέρεται να έχει απομακρυνθεί από το μαγαζί με τα πόδια, προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης