Έγκλημα στο Περιστέρι: Στα ίχνη του δολοφόνου η ΕΛΑΣ

Έγκλημα στο Περιστέρι: Στα ίχνη του δολοφόνου η ΕΛΑΣ

Υλικό από βίντεο «οδηγεί» την Αστυνομία στην ταυτοποίηση του δολοφόνου στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη - Αλλοδαπός το θύμα - «Προσωπικές διαφορές» βλέπει η Ασφάλεια ως κίνητρο του δράστη - Πυροβόλησε το θύμα τρεις φορές και στη συνέχεια τον χτύπησε στο κεφάλι με το όπλο, λέγοντάς του «Πάρτα ρε π.....»

asthen_main01
«Πολύ κοντά» στην ταυτοποίηση του δολοφόνου στην καφετέρια που ανήκει στον  ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη στο Περιστέρι βρίσκεται η Αστυνομία. Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο έχει καταγραφεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας που έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων του καταστήματος.

Το θύμα, όπως διαπιστώθηκε, είναι αλλοδαπός (όχι όμως από την Αλβανία, όπως είχε αρχικά κυκλοφορήσει ως φήμη) και καθόταν ήδη στην καφετέρια όταν έφθασε στο κατάστημα και ο μετέπειτα δολοφόνος. Ο δράστης αρχικά έδωσε την παραγγελία του στη σερβιτόρα και ελάχιστα λεπτά αργότερα ακούστηκε να έχει έναν έντονο διάλογο με το θύμα. «Φέρε να πληρώσω τώρα», γύρισε και είπε στην εμβρόντητη υπάλληλο. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο δολοφόνος έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του. Μάλιστα, ήταν σε τέτοια έξαλλη κατάσταση που του έπεσε ο γεμιστήρας του πιστολιού και τότε άρχισε να χτυπά τον τραυματισμένο βαριά στόχο του με το όπλο στο κεφάλι!  Μάλιστα, οι έντρομοι θαμώνες που είχαν δει αυτή την αγριότητα να εξελίσσεται μπροστά τους άκουσαν τον δολοφόνο να λέει στο θύμα του: «Πάρτα ρε π....»
Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα σε τέτοιο βαθμό που εκείνος δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα στο τραπέζι μπροστά του, αιμόφυρτος. 
peristeri-dol

Ο γεμιστήρας του όπλου βρέθηκε κάτω από το τραπέζι και εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας, απ΄όπου αναμένονται σημαντικά στοιχεία DNA. Ο δράστης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΑΣ, φέρεται να έχει απομακρυνθεί από το μαγαζί με τα πόδια, προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κλείσιμο
Δολοφονία στο Περιστέρι

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που προκύπτουν από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, κίνητρο του φόνου πρέπει να είναι προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε δράστη και θύμα. Άλλωστε ο δολοφόνος έφερε μεν όπλο, ωστόσο δεν πήγε στην καφετέρια με αποκλειστικό σκοπό να σκοτώσει, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και θα πήγαινε, θα χτυπούσε και θα έφευγε. Αυτός κάθισε, παρήγγειλε, τσακώθηκε και γύρισε για να σκοτώσει.

Δείτε βίντεο: Έγκλημα στο καφέ του Μ. Παπαγιάννη : Στα ίχνη του δολοφόνου η ΕΛΑΣ
Έγκλημα στο καφέ του Μ. Παπαγιάννη : Στα ίχνη του δολοφόνου η ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης