Εξιχνιάστηκαν τρεις «χρυσές» κλοπές στην Καστοριά

Εξιχνιάστηκαν τρεις «χρυσές» κλοπές στην Καστοριά

28χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δυο δράστες που είχαν βάλει στο χέρι το μεγάλο πόσο των 11.000 ευρώ,

astynomia-peripoliko-tessera
Δυο εβδομάδες μετά το μπαράζ εισβολών σε σπίτια της Καστοριάς που απέφερε πλούσια λεία στους διαρρήκτες, ένας 28χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δυο δράστες που είχαν βάλει στο χέρι το μεγάλο πόσο των 11.000 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.

Οι δράστες είχαν αρπάξει την «χρυσή» λεία τους στις 10 Ιουλίου από δυο σπίτια, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και ένα τρίτο χωρίς να τα καταφέρουν. Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζονται.

*** Ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ διαθέτει όλο κι όλο το Πλατύ Ημαθίας και το διέρρηξαν άγνωστοι, τα ξημερώματα της Τετάρτης! Οι τρεις δράστες που φορούσαν κουκούλες και έφτασαν στο σημείο με ένα λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο, έσπασαν την τζαμαρία της πόρτας, αλλά δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι άνδρες της Ασφαλείας Αλεξάνδρειας εξετάζουν το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του πρακτορείου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης