Καθήκοντα πρύτανη στο ΕΜΠ αναλαμβάνει ο Ιωάννης Λ. Πασπαλιάρης

EMP

Μετά την επιστολή του κ. Γιάννη Γκόλια ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος για δεύτερη πρυτανική θητεία και μέχρι τις εκλογές της 23ης Σεπτεμβρίου

Mετά την επιστολή του πρύτανη του ΕΜΠ κ. Γιάννη Γκόλια ότι δεν θα είναι υποψήφιος για δεύτερη πρυτανική θητεία, η Πρυτανεία ανακοίνωσε ότι καθήκοντα πρύτανη μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου που θα γίνουν οι εκλογές για το νέο πρύτανη αναλαμβάνει ο καθηγητής ΕΜΠ κ. Ιωάννης Λ. Πασπαλιάρης.

Η ανακοίνωση της Πρυτανείας
«Ανακοινώνεται ότι με βάση:
1.το άρθρο 15, παρ 12 του Ν. 4485/2017 (ΦΕΚ Α' 114/04/08/2017) σύμφωνα με το οποίο «…αν ο Πρύτανης παραιτηθεί ή εκλείψει για οποιονδήποτε λόγο κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους της θητείας του, καθώς και αν απουσιάζει ή προσωρινά κωλύεται, καθήκοντα Πρύτανη ασκεί ο Αντιπρύτανης, σύμφωνα με τη σειρά αναπλήρωσης που ο Πρύτανης έχει ορίσει …»
2. την υπ.αριθμ 45089 Πράξη του Πρύτανη ΕΜΠ ( ΦΕΚ Τ.Β’4272/27.9.2018) σύμφωνα με την οποία «σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, ο Πρύτανης αναπληρώνεται από τον αναπληρωτή Πρύτανη Καθηγητή Ιωάννη Λ. Πασπαλιάρη…»

καθήκοντα Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από την 20η Ιουλίου 2019 ασκεί ο καθηγητής ΕΜΠ κ. Ιωάννης Λ. Πασπαλιάρης.

Η Πρυτανεία του εύχεται ολόθερμα κάθε επιτυχία στο έργο του».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vroxes

Από αργά το βράδυ της Τρίτης, επιστρέφουν σταδιακά τα έντονα φαινόμενα, με ισχυρές βροχοπτώσεις στη Δυτική Ελλάδα - 104 χιλιοστά βροχής έπεσαν στα Αρφαρά Μεσσηνίας σε 3 ώρες ρτο πρωί της Τετάρτης - 3.500 κεραυνοί καταγράφηκαν ως τις 10 πμ