Δεν θα διεκδικήσει νέα εκλογή ο πρύτανης του ΕΜΠ Γιάννης Γκόλιας

golias

«Επιστρέφω στα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα, μετά από συνεχή δεκαετή συμμετοχή στα ανώτατα διοικητικά όργανα της Σχολής μου και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος για δεύτερη πρυτανική θητεία ανακοίνωσε με επιστολή του προς την πολυτεχνειακή κοινότητα ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου Γιάννης Γκόλιας. Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητά μέλη της Πολυτεχνειακής Κοινότητας,

Πριν από μερικές ημέρες προχώρησα, όπως προβλέπεται από τις ισχύουσες νομικές διατάξεις, στην προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη Πρύτανη και τριών Αντιπρυτάνεων στο ΕΜΠ.
Συνεπής στην άποψη ότι όποιος σέβεται τις θεσμικές ακαδημαϊκές διαδικασίες δεν εκμεταλλεύεται ξαφνικές μεταβολές τους, που αλλοιώνουν εκ των υστέρων την όποια “συμφωνία” του με την ακαδημαϊκή κοινότητα, δεν θα είμαι υποψήφιος για δεύτερη πρυτανική θητεία.

Με αφορμή πρόσφατη διεθνείς προσκλήσεις που έλαβα για ακαδημαϊκή και επιστημονική συνεργασία από Πανεπιστήμια του εξωτερικού και με δεδομένο ότι επίκεινται οι θερινές διακοπές και ευθύς αμέσως μετά η εκλογή νέου Πρύτανη επιστρέφω στα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα, μετά από συνεχή δεκαετή συμμετοχή στα ανώτατα διοικητικά όργανα της Σχολής μου και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη της Πολυτεχνειακής Κοινότητας για την συνεργασία και την συμπαράστασή τους στην δεκαετή αυτή πορεία μου και εύχομαι η νέα Πρυτανεία να ανοίξει νέους δρόμους για ένα ΕΜΠ αντάξιο της ιστορίας του και των ακαδημαϊκών και κοινωνικών του στόχων.

Γιάννης Γκόλιας
Καθηγητής ΕΜΠ»

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ντοπιος

Δεν θυμάμαι να έχει παραιτηθεί πρύτανης του ΕΜΠ τις τελευταίες δεκαετίες. Ο Γκόλιας κερδίζει τον τίτλο "παραιτηθείς" πρύτανης ΕΜΠ. Ετσι θα περάσει στην ιστορία με την υποσημείωση "με αφορμή πρόσφατη διεθνείς προσκλήσεις" και "ότι επίκεινται οι θερινές διακοπές" !!!

Νν

Αχρηστε έκανες το ΕΜΠ γιάφκα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Novartis_Aftodioikisi

Ο κατηγορούμενος διαφημιστής, που αρνείται την ποινική εμπλοκή του στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, εμφανίστηκε ενώπιον του πταισματοδίκη που διενεργεί την έρευνα με αφορμή τις μηνύσεις του, προκειμένου να εξεταστεί ως μάρτυρας - μηνυτής