Έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες μέσω κινητών τηλεφώνων απευθύνουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή ανάμεσα στη Μαγούλα και τη Μάνδρα.
Όπως λένε το δίκτυο έχει υπερφορτωθεί και γι' αυτό υπάρχουν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.
Οι εταιρείες προτείνουν στους πολίτες να χρησιμοποιούν εφαρμογές του διαδικτύου (WhatsApp, Viber, Skype, Messenger κ.α.)
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.