Μπαλάσκας: Ο Χρυσοχοΐδης βρήκε πάνω από 1500 αστυνομικούς σε θέσεις «λούφας»

Μπαλάσκας: Ο Χρυσοχοΐδης βρήκε πάνω από 1500 αστυνομικούς σε θέσεις «λούφας»

Πολλοί αστυνομικοί, μάλιστα, είχαν τοποθετηθεί στην μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας μολονότι είναι άσχετοι με τη μουσική και δεν γνωρίζουν «ούτε το κλειδί του σολ», επισήμανε ο  αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

balaskas123
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εντόπισε εκατοντάδες αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. να λουφάρουν σε θέσεις μη επιχειρησιακές, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Σταύρος Μπαλάσκας.

Όπως τόνισε ο κ. Μπαλάσκας πάνω από 1500 αστυνομικοί είχαν τοποθετηθεί σε «αλεπότρυπες», μακριά από χρήσιμες θέσεις πρώτης γραμμής.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, πολλοί αστυνομικοί είχαν τοποθετηθεί στην μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας μολονότι είναι άσχετοι με τη μουσική και δεν γνωρίζουν «ούτε το κλειδί του σολ».

Η εξέταση του προσωπικού έχει επιτρέψει την επιστροφή 350 και πλέον αστυνομικών στην Άμεση Δράση, σημείωσε.

Αναφερόμενος στα Εξάρχεια, ο αντιπρόεδρος του συνδικάτου των αστυνομικών δήλωσε πως «θα ξεκαθαρίσουν, τελεία και παύλα».

Τόνισε πως αυτό συνιστά απόφαση της συντεταγμένης πολιτείας, η οποία πλέον έχει πολιτική βούληση να αντιμετωπίσει την ανομία που επικρατεί στη συνοικία, και θα δράσει με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο που εκπονεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Κλείσιμο
Σημείωσε αιχμηρά πως οι «ψευδοαναρχικοί» και οι «μπαχαλάκηδες» που προειδοποιούν ότι θα αντισταθούν στους αστυνομικούς έχουν το δικαίωμα να προσπαθήσουν, όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.

Τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται σε τουριστικά σημεία της Αθήνας, όπως ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

channel2 2019 07 19 07 06 24
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης