Απειλές Ρουβίκωνα στην κυβέρνηση για τα Εξάρχεια

res

«Μια πρωτοβουλία που θα οδηγήσει στο δόγμα "κόστος πολλαπλάσιο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος"» γράφει, με ανάρτησή του στο Facebook, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας για την επιχείρηση εκκαθάρισης που σχεδιάζει το Μαξίμου

Απειλές, με το καλημέρα, εξαπολύει ο Ρουβίκωνας προς τη νέα κυβέρνηση και συγκεκριμένα προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη με αφορμή την πολιτική που θα ακολουθηθεί για τα Εξάρχεια.

Το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας, Γιώργος Καλαϊτζίδης, υποστηρίζει ότι θα επιχειρηθεί «σοκ και δέος» από την ΕΛΑΣ, «με αντικειμενικό σκοπό την ψυχική αποδιοργάνωση μας και έτσι και την πρακτική μας "παράλυση"»

Μιλά για «δυναμικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών. Οπως υποστηρίζει την επιχείρηση θα εκπονήσει - λόγω εμπειρίας - ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ότι θα την εποπτεύει βήμα-βήμα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και, μεταξύ άλλων, ότι θα επιχειρηθούν εκκενώσεις καταλήψεων (π.χ. του ΒΟΞ) στις 6 τα χαράματα μέσα στον Αύγουστο.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης σημειώνει πως ο «Ρουβίκωνας» έχει σχεδιάσει την απάντησή του.

«Δεν ξέρω αν επαρκεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα προσπαθήσουμε να μην ετεροκαθοριστούμε από της κινήσεις της Κατεχάκη αλλά να ανακτήσουμε σε άμεσο χρόνο την πρωτοβουλία των κινήσεων» αναφέρει και απειλεί ανοικτά: «Μια πρωτοβουλία που θα οδηγήσει στο δόγμα "κόστος πολλαπλάσιο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος"».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γ. Καλαϊτζίδη:

«Υπάρχουν πληροφορίες πως η αστυνομία θα εκκενώσει το ΒΟΞ μέσα στον Αύγουστο.Περίπου στις 6 το πρωί(όπως τον Απρίλιο του 2012) μεγάλες δυνάμεις ΥΑΤ και ΥΜΕΤ και άτομα της ασφάλειας θα αποκλείσουν ένα μεγάλο κομμάτι του κέντρου και θα απαγορεύσουν την πρόσβαση στην πλατεία στον οποιοδήποτε. Αν έχει ήδη γίνει επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ φυσικά και θα συνδράμει με κεντρικό ρόλο στην επιχείρηση. Οτι αντικείμενο βρεθεί μέσα στον χώρο του ΒΟΞ θα κατασχεθεί. Πολλά από τα αντικείμενα θα πάνε στην σήμανση για περαιτέρω έρευνα ενω τα αλλά με ενοικιαζόμενα φορτηγά μεταφορικής εταιρείας θα πάνε πιθανότατα στις αποθήκες του ΙΚΑ.Συνεργείο το οποίο έχει βρεθεί ήδη θα σφραγίσει τον χώρο περιμετρικά με σίδερα».

»Παράλληλα με όλα αυτά άτομα της κρατικής ασφάλειας με συνδρομή αστυνομικών και από άλλες υπηρεσίες θα δημιουργήσουν έναν ασφυκτικό κλοιό παρακολούθησης στην πλειοψηφία των μελών του Ρουβίκωνα και ειδικότερα σε αυτούς που θεωρούν πως θα "ανταποδώσουν" άμεσα. Η ηλεκτρονική παρακολούθηση κινητών φυσικά θα ενταθεί και ως παρακολούθηση συνομιλιών αλλά και σαν "στίγματα κίνησης».

»Μετά το σφράγισμα του χώρου άτομα της ασφάλειας(και του 5ου ΑΤ) θα εποπτεύουν το σημείο για να ειδοποιήσουν άμεσα αν αντιληφθούν κινήσεις ανακατάληψης.Εκεί θα επιχειρήσει άμεσα και θα σπεύσει στο σημείο διμοιρία των ΥΑΤ η οποία θα βρίσκεται περιμετρικά των Εξαρχείων σε μόνιμη βάση. Θα εμπλακεί φυσικά και πολυάριθμη ομάδα δέλτα που θα στρατοπεδεύει Αραχώβης και Χ.Τρικούπη.Όποιος επιχειρήσει ανακατάληψη θα προσαγάγεται και πιθανότατα θα φορτώνετε με 1-2 πλημμελήματα».

»Ο Χρυσοχοΐδης θα εποπτεύει βήμα βήμα την όλη επιχείρηση την οποία θα προετοιμάσει στις λεπτομέρειες ο Λευτέρης Οικονόμου λόγω εμπειρίας. Για αρκετό διάστημα μετά την εκκένωση θα υπάρχει στην Αθήνα αυξημένη εποπτεία στόχων υψηλού συμβολισμού για αποτροπή κινήσεων του Ρουβίκωνα ως απάντηση.Η όλη επιχείρηση θα επενδυθεί επικοινωνιακά με μεγάλη κάλυψη από τα μίντια ως "επιχείρηση στο αρχηγείο του Ρουβίκωνα».

«Εχουμε σχεδιάσει την απάντησή μας»
Φυσικά ο σχεδιασμός απάντησης έχει αποφασιστεί από μεριάς μας.Δεν ξέρω αν επαρκεί.Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα προσπαθήσουμε να μην ετεροκαθοριστούμε από της κινήσεις της Κατεχάκη αλλά να ανακτήσουμε σε άμεσο χρόνο την πρωτοβουλία των κινήσεων.Μια πρωτοβουλία που θα οδηγήσει στο δόγμα "κόστος πολλαπλάσιο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος".
ΊΔΩΜΕΝ.
Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές εκτιμήσεις.Δεν θα εκπλαγώ αν επιχειρησιακά εφαρμοστεί κάτι πιο "ανορθόδοξο".
Υ.Γ2.Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα είναι δυναμικές και με την συμμετοχή μεγάλου σε αριθμό αστυνομικού προσωπικού.Θα επιχειρηθεί ένα "σοκ και δέος" με αντικειμενικό σκοπό την ψυχική αποδιοργάνωση μας και έτσι και την πρακτική μας "παράλυση"».

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (86)

Ε ρέ μεγαλεία ο ψυχάκιας

Είτε Μουσολίνι τήν έχει δεί ο τύπος είτε Ναπολέων, είναι γιά ζουρλομανδύα.

ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΑΒΆΛΑ

Τσακίστε τα μπάσταρδα του Στάλιν.Υ.Γ. Και του Χίτλερ μαζί.

Chris

Δηλαδή τσεκoυράτo και μπoυμπoύκo.

Ταβλαδόρος

Ο Ρουβίκωνας έχει νομικό τμήμα το οποίο συμβουλέυτε πριν από κάθε ενέργεια και ανάρτηση. Οι κινήσεις τους είναι καλά μελετημένες και τα λόγια τους μετρημένα ώστε να μην επισύρουν κατηγορίες. Υποψιάζομαι ότι υπάρχει χρηματοδότηση και έξωθεν εντολές.

Ανώνυμος

Πρακτικό το σχόλιο για την αποζημίωση. Όμως δεν τους νοιάζει γιατί όλα τα έξοδα τουςτα καλύπτει η Πρεσβεία.

Δημοσθένης

Αλητάκια, πρεζόνια και τεμπελοκοπρώσκυλα του Ρουβίκωνα (Συριζα δηλαδή) ειναι οι τελευταίες μέρες σας...θα κλαίτε και θα παρακαλάτε σαν μ@υ_ίτσες για έλεος όταν έρθει η καλή η ώρα να σας μπαγλαρώσουν ---Σύντομα στις οθόνες μας το σώου

αυτός είναι καφές

ΝΑ ΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

χαχαχα

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ? ΤΟΣΕΣ ΛΗΣΤΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

Victor

Τελειώσατε! Θα σας τρελάνουν στις προσαγωγές και στα πρόστιμα. Δεν θα σας μείνει βρακί να φορέσετε.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ?

ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .

ZZ

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα Μιχαλάκη , τσάκισε τους όπως υποσχέθηκες .

amerikanos

φανταστητε να βρεθει λεμε τωρα ο καλαιτζιδης δεμενος χεροποδαρα και πεταμενος σε καμια πλατεια στο τελ αβιβ μεσα στον αυγουστο ... χαχαχα θα σκανε τα τσιμεντα απο τα γελια θα κελαιδηση για ολους και για ολα ....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

patoulis

Σύμπνοια απόψεων Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και του νέου Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ι. Σαρμά στο θέμα του προληπτικού ελέγχου επί των δημόσιων δαπανών