Τον τραυματισμό οκτώ ατόμων προκάλεσε πτώση δέντρου πάνω σε σκηνή στο hot spot στα Οινόφυτα. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και δύο παιδιά που έχουν μεταφερθεί στο Αγλαϊα Κυριακού. Αλλοι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο και οι υπόλοιποι, ανάμεσα στους οποίους είναι και η μητέρα των δύο παιδιών μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.
Οι τραυματίες από την πτώση του δέντρου στη σκηνή του hot spot στα Οινόφυτα φέρουν ελαφρά τραύματα, ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ ώστε να συνδράμουν τους πυροσβέστες να κόψουν το δέντρο.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη