Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ηπυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση, κοντά στο γήπεδο Θρασυβούλου στη Φυλή Αττικής.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, υπήρξε άμεση κινητοποίηση. Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 ομάδα ΜΕΤΠΕ με 12 πυροσβέστες και 6 οχήματα και 1 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα.
Παράλληλα, στις προσπάθειες συνέδραμε και ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής .
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.