Νέες απειλές παράλληλα με «τελεσίγραφα» εκτοξεύει ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα εναντίον της εφημερίδας Athens Voice. Μετά την χθεσινή επιδρομή και την καταστροφή των γραφείων της εφημερίδας, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης συνόδευσε την ανάρτηση του βίντεο από την επίθεση στο facebook με το «τελεσίγραφο» «έχετε μια βδομάδα για να φύγετε από την περιοχή». Η εφημερίδα στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς