Πύργος: Λαθρέμπορος θα διακινούσε πάνω από 11 κιλά καπνού

Πύργος: Λαθρέμπορος θα διακινούσε πάνω από 11 κιλά καπνού

Ο 53χρονος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου, στο πλαίσιο της προανάκρισης, παραδέχθηκε ότι είχε προμηθευτεί τον λαθραίο καπνό από έναν 70χρονο

kaps
Η άκρη του νήματος για τον εντοπισμό ενός λαθρέμπορου που διακινούσε μεγάλες ποσότητες καπνού στον Πύργο Ηλείας, βρέθηκε τυχαία όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν τυπικό έλεγχο σε έναν 53χρονο και βρήκαν στην κατοχή του μια συσκευασία βάρους 500 γραμμαρίων.

Ο 53χρονος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου, στο πλαίσιο της προανάκρισης, παραδέχθηκε ότι είχε προμηθευτεί τον λαθραίο καπνό από έναν 70χρονο. Αμέσως ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του ηλικιωμένου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν άλλες 23 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δέκα κιλά και 710 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Ο 70χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας μαζί με τον 53χρονο «πελάτη» του, ενώ ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε και εστάλη στο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης