Καλαμάτα: Συνελήφθη 73χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Καλαμάτα: Συνελήφθη 73χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Ο 73χρονος είχε στην κατοχή του πλούσιο βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας

paidikipornografia1
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσε ένας ηλικιωμένος παιδόφιλος που κατοικεί στην Καλαμάτα, μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων τα οποία έδειχναν ότι είχε στην κατοχή του πλήθος πορνογραφικού υλικού με «πρωταγωνιστές» ανήλικα παιδιά!

Οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στον 73χρονο Έλληνα, «ξεσκόνισαν» τα πάντα στο σπίτι και βρήκαν έναν υπολογιστή, καθώς και ένα κινητό, στα οποία είχε καταχωρημένο πλούσιο βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Και οι δυο συσκευές κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση.

Η έρευνα εξετάζει αν τα αρρωστημένα αρχεία που είχε στην κατοχή του ο 73χρονος προέρχονταν από αγορές ή ανταλλαγή υλικού με παιδόφιλους του εξωτερικού, ή αν τα είχε βιντεοσκοπήσει ο ίδιος οπότε θα αναζητηθούν τα παιδιά που περιέχονται σε αυτά. Στο μεταξύ, ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης